Penthouse Tunturinlaita

Penthouse Tunturinlaita

Moderni ylellinen huoneisto luonnon rauhassa Levin keskustassa kutsuu viettämään vaivatonta lomaa ympäri vuoden. Vuonna 2016 valmistunut ylimmän kerroksen huoneisto sijaitsee uudella Tunturinlaidan alueella. Isojen panoraamaikkunoiden kautta voit ihailla alati vaihtuvaa tunturimaisemaa – se on kuin vuodenaikojen rytmiä noudattava taidenäyttely. Koko huoneiston levyisellä parvekkeella voit nauttia yöttömästä yöstä, kaamoksen hämärästä tunnelmasta sekä kevättalven lämmittävästä auringosta. Sään salliessa voit ihailla myös revontulia. Rinteisiin, laduille, pyöräreiteille ja patikoimaan pääset aivan talon vierestä. Monipuoliset Levin keskustan palvelut ovat muutaman minuutin kävelymatkan päässä.
Huoneisto soveltuu niin rauhaa kuin aktiivista elämääkin etsiville pariskunnille, perheille tai ryhmille. Korkeatasoisesti kalustetussa huoneistossa on majoitustilat 6 henkilölle. Autokatoksesta on pääsy lukitulla hissillä suoraan huoneiston lämpimään eteiseen.

TULE NAUTTIMAAN MONIPUOLISESTA LEVISTÄ KESÄLLÄ TAI TALVELLA – YLELLINEN MODERNI KATTOHUONEISTO ANTAA SINULLE OIKEAT PUITTEET

Harmonisesti pääosin design -kalustein sisustetussa ja hyvin varustellussa 117 m2 huoneistossa on kolme makuuhuonetta, jossa kussakin on vuoteet kahdelle henkilölle.
Kahden maakuuhuoneen vuoteet ovat erillisiä. Päämakuuhuoneessa on walking closet sekä TV. Pienelle lapselle on matkavuode (sisältyy patja ja suojalakana, ei sisällä vuodevaatteita).
Vuokraan sisältyy liinavaatteet sekä kylpy- ja käsipyyhkeet. Myös loppusiivous sisältyy vuokraan. Lemmikit eivät ole sallittuja.

VALOISASSA HUONEISTOSSA ON

 • Kolme makuuhuonetta
 • Tilava avokeittiö ja olohuone
 • Kaksi WC:tä
 • Kylpyhuone kahdella suihkulla
 • Sähkölämmitteinen sauna
 • Tilava eteisaula (lukittava vaatesäilytystila myös hissieteisessä)
 • Parvekkeella kaksi lounge -ryhmää (parvekkeelle kulku olohuoneesta ja päämakuuhuoneesta)
 • Autokatoksessa autopaikka (nro 10) lämmityspistokkeella sekä lukittava varustekaappi
 • Taloyhtiössä yhteinen suksienhoitohuone

HARMONISIN SÄVYIN SISUSTETTU HUONEISTO ON HYVIN VARUSTELTU

 • Modernista avokeittiöstä löytyy mm. astianpesukone, jääkaappi, pakastin, induktioliesi, kahvinkeitin, vedenkeitin, leivänpaahdin sekä ruokailu- ja ruuanvalmistusvälineet 10 henkilölle
 • Lisäksi huoneistossa on koneellinen ilmanvaihto, 2 TV:tä, langaton internetyhteys, kuivauskaappi, pyykinpesukone, silitysrauta ja – lauta sekä pölynimuri ja siivousvälineet

MUUTA

Tunturinlaidan alueella on hyvät mahdollisuudet lomailla luonnonrauhassa vaeltamalla, retkeilemällä, pyöräilemällä, hiihtämällä tai lumikenkäillen. Myös suksivuokraamot ja rinteet sekä moottorikelkkavuokraamot ovat kävelymatkan päässä. Parin sadan metrin päässä on lasten oma aktiviteettialue Lastenmaa. Levillä on myös useita kuntosaleja, keilahalli, kylpylä sekä laaja Activity Park. Aktiivisen toiminnan lomassa voit hemmotella itseäsi kauneushoitoloissa ja kampaamoissa, jotka tarjoavat laajan valikoiman palveluita. Levin Hullu Poro Areenassa esiintyvät lukuisat artistit läpi sesongin. Levillä on useita erityyppisiä ravintoloita ja monia pubeja. Pyhän Marian kappelissa voi hiljentyä rauhassa. Siellä järjestetään sesongin aikaan myös tunnelmallisia konsertteja. Lisäksi Levin alueen erilaiset tilauspalvelut (mm. huoneistoon tilattava kokki) ovat käytettävissäsi.


OSOITE
Laaksotie 5 B 10 (4. KRS), 99130 Sirkka

Ota yhteyttä

puh. +358 (0)400 935 361/
Kari Tuomola
puh. +358 (0)40 753 0035/
Päivi Saveljeff
info@rukavillas.com